Folyamatban lévő munkáink

Cégünk elvállalta a Madarász Viktor úti Irodapark III. ütem betonacél gyártási és szerelési munkáit. Megrendelőnkkel a Proform Zrt.-vel ez az első közös munkánk,ezért is tartjuk fontosnak a gyors és pontos kivitelezést.
A kiszállítandó és szerelendő mennyiség kb. 670 tonna. A befejezési és átadási határidő nagyon szoros, így emelt létszámmal végezzük a munkálatokat. Az építkezést 2011 augusztus 31-ig kell befejeznünk.
Részletek

Cégünk elnyerte a pécsi Science Building épületkomplexum elnevezésű projekt betonacél szállítás, megmunkálás és szerelés munkáit. Megrendelőnk a Grabarics Építőipari Kft.

A 7800 m2 alapterületű létesítmény együttes Bachmann Zoltán Kossuth-díjas építész tervei szerint épül meg. Az egyetemi fejlesztés hárommilliárdba kerül, európai színvonalú technológiával készül el az épület, s bonyolult épületgépészeti megoldásokkal rendelkezik majd. A központ három kocka alakú épületből, és egy kisebb, 300 főt befogadó előadóteremből áll majd. Energiaigényét nagyrészt geotermikus és napenergiából fedezik, amellyel olcsóbb lesz az üzemeltetése.

Részletek
Folyamatban lévő munkáink - Betonacél gyártás és forgalmazás