Megkezdődött a pécsi Science Building épületkomplexum építése.

Feladat:

Cégünk elnyerte a pécsi Science Building épületkomplexum elnevezésű projekt betonacél szállítás, megmunkálás és szerelés munkáit. Megrendelőnk a Grabarics Építőipari Kft.

A 7800 m2 alapterületű létesítmény együttes Bachmann Zoltán Kossuth-díjas építész tervei szerint épül meg. Az egyetemi fejlesztés hárommilliárdba kerül, európai színvonalú technológiával készül el az épület, s bonyolult épületgépészeti megoldásokkal rendelkezik majd. A központ három kocka alakú épületből, és egy kisebb, 300 főt befogadó előadóteremből áll majd. Energiaigényét nagyrészt geotermikus és napenergiából fedezik, amellyel olcsóbb lesz az üzemeltetése.

Az építkezésre előreláthatólag 668000 kg megmunkált betonacél kerül kiszállításra, melynek beszerelését teljes mértékben Cégünk végzi.

Az építkezés szoros határidővel zajlik, hiszen a szerződésben foglaltak szerint, 288 nap áll rendelkezésre a munkálatok befejezésére. Az átadás 2012 tavaszára várható, hogy az őszi szemeszterre teljesen készen álljon a diákok fogadására.

Megkezdődött a pécsi Science Building épületkomplexum építése. - Betonacél gyártás és forgalmazás