Magunkról

Cégünk 1993-ban alakult vas- és acélipari termékek forgalmazására.
Felismerve a kiskereskedelemben rejlő gazdasági lehetőségeket, megnyitottuk vidéki telepeinket. Törekedve arra, hogy vevőink megtalálják az általuk felhasználni kívánt anyagokat, bővítettük az árukínálatot, illetve folyamatosan töltöttük fel meglévő készleteinket.
Vevőink igényeinek kielégítése érdekében a hazai beszállítóink mellett, külföldi kapcsolatainkat is kihasználva, lehetőségünk nyílt Lengyelországból, Szlovákiából és Csehországból is importálni.
A piaci igények növekedésével, társaságunk betonacél megmunkálással és helyszíni betonacél szereléssel bővítette profilját, melyet statikai tervek alapján végez. Igény szerint, a nálunk vásárolt, illetve feldolgozott termékeket az ország bármely pontjára kiszállítjuk.
Partnereink között megtalálhatók az egyéni építkezők/építtetők, továbbá hazánk meghatározó építőipari- és szerkezetépítő cégei.

2003-ban ISO minősítésbiztosítási rendszert vezettünk be. Több lépcsős ellenőrző rendszerünk, mely a Cégen belüli minőséget érintő minden folyamatra kiterjed, biztosítja a magas színvonalú munkavégzést.
A termékek és szolgáltatások minőségéért minden dolgozónk felelősséget vállal.

2006-ban tovább fejlesztettük gyártó kapacitásunkat. Tekercsanyagból saját és partnereink számára gyártunk különböző átmérőjű és hosszúságú betonacél elemeket Schnell márkájú automata hajlító géppel.

2009-ben az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg az új, saját telephely megépítése. Így költözött cégünk Üröm községbe. A terület 9000 m2-es, ahol 500m2-es fedett csarnokban két, hat tonnás híddaru segíti a gyártást, végzi a rakodást, meggyorsítva ezzel a kiszolgálást.

Tudatosan és folyamatosan törekszünk szolgáltatásaink fejlesztésére, gépparkunk növelésére, illetve a szakember gárdánk erősítésére és bővítésére. Fentiekkel összhangban 2011 második felében uniós támogatással beszerzésre kerül Schnell gyártmányú automata vágó gép, mely számítógép irányításával, emberi beavatkozás nélkül végzi a betonacélok méretre vágását. Így a munka gyorsabbá és pontosabbá válik.
Magunkról - Betonacél gyártás és forgalmazás